Nieuwsoverzicht

 • woensdag 20 juni, 2018

  Op 2 Juli wordt op de High Tech Campus in Eindhoven door Nikhef en HightechXL als CERN business incubators de eerste Hackathon georganiseerd om CERN technologie te gebruiken als basis voor nieuwe bedrijvigheid in de regio Eindhoven.

 • maandag 18 juni, 2018

  De SOFT is een tweejaarlijkse Symposium on Fusion Technology en deze 30ste uitgave vindt plaats in Giardini Naxos vlakbij Taormina op Sicilië. SOFT is en blijft de belangrijkste mogelijkheid om het Nederlandse bedrijfsleven te koppelen aan de ingenieurs, wetenschappers en inkopers uit de fusiewereld. Om dit verder te faciliteren wordt op dinsdag 18 september een speciale Industriedag  gehouden...

 • maandag 18 juni, 2018

  We gaan Holland@ITER organiseren op 11 september a.s. op de ITER-ste in Cadarache. Dit event is vooral bedoeld om Nederlandse partijen in een kort tijdsbestek over kansen binnen ITER te informeren in direct contact te brengen met de bij ITER betrokken organisaties. Dit event wordt georganiseerd door het zojuist opgerichte PIB, het Partners in International...

 • vrijdag 15 juni, 2018

  Nederland was goed vertegenwoordigd tijdens de SPIE conferentie over astronomische instrumentatie van 10-15 juni 2018 in Austin, Texas . Namens het ILO net was Gerard Cornet aanwezig en zijn alle 100 brochures die voor deze gelegenheid zijn gemaakt, verspreid onder de deelnemers.

   

  ...

 • woensdag 30 mei, 2018

  Vandaag hebben we besloten dat we op de eerstvolgende Big Science Industriedag in september onze totaal vernieuwde website gaan lanceren. We hebben de Staatsecretaris Mona Keijzer gevraagd om te komen. Mogelijk zal zij de openingshandeling verrichten.

Pagina's