Industrial Liaison Officers-netwerk                         

SOFT in Praag; 5 - 9 sep 2016

Het verslag van de SOFT staat op de ITER-NL website:

http://www.iter-nl.nl/node/228

De SOFT conferentie is deze keer extra interessant omdat er volop aandacht zal zijn voor de komende tenderacties van ITER. Deze tenderacties zullen wat kleiner van omvang zijn dan tot nu toe en ze zullen wat meer een high-tech karakter hebben. Na het grote succes Holland@CERN een paar weken geleden, waar alle deelnemers erg enthousiast waren, (zie ook: verslag  gaat het ILO-net kijken of we nu dit succes kunnen herhalen.

Graag wil ik uw belangstelling peilen voor deelname aan de SOFT conferentie. De tweejaarlijkse SOFT, Symposium on Fusion Technology, is en blijft de belangrijkste mogelijkheid om het Nederlandse bedrijfsleven te koppelen aan de ingenieurs, wetenschappers en inkopers uit de fusiewereld. Deze keer wordt SOFT gehouden in Praag van 5 t/m 9 september 2016, zie ook: http://www.soft2016.eu/

De kosten op SOFT voor een ruime booth zijn € 3300. Als een booth gedeeld wordt door bijvoorbeeld 4 bedrijven dan kunnen de kosten van deelname aan de Industrial Exhibition beperkt blijven tot minder dan € 1000 per bedrijf. Vooralsnog heb ik booth #15 gereserveerd, zie http://www.soft2016.eu/wp-content/uploads/2016/04/SOFT-floor-plan-12-4-.pdf Bij volop Nederlandse deelname kunnen we meerdere booths gaan claimen.

Als u mee wilt doen aan de industriële tentoonstelling van SOFT kunt u, tot 25 juni 2016, contact opnemen met de ITER-ILO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We gaan ook nog een speciale brochure uitbrengen voor SOFT met daarin de belangrijkste Nederlandse bedrijven. Geeft u zich op als u daarin vermeld wilt staan.

Met vriendelijke groet,

Toon Verhoeven

Industrial Liaison Officer for ITER and ESS, the European Spallation Source

Datum:  maandag, 13 juni, 2016

 

Het ILO-net is onderdeel van de institutenorganisatie van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).


Het ILO-net is part of the Netherlands Organisation for Scientific Research (NWO)

       
Contact:
Gerard Cornet


Backoffice manager:
Carmelita  Hansildaar