Upcoming events

Dutch Fusion Day 2024

De groeiende internationale interesse in kernfusie en de wetenschappelijke vooruitgang die de afgelopen jaren is geboekt creëert kansen voor de Nederlandse High Tech- en Big Science industrie.

Locatie: DIFFER, Eindhoven 

 


Advanced Instrumentation

Op deze middag staat instrumentatie centraal en ook het afronden van aanvragen of het initiëren van projecten die in het strategisch programma “Advanced Instrumentation” ingediend kunnen worden. 

Locatie: Nikhef, Amsterdam


SPIE Astronomical Telescopes + Instrumentation

Deze op engineering gerichte conferentie met een industriële beurs is een van de grootste evenementen op het gebied van onderzoek naar telescopen op de grond en in de ruimte, instrumentatie en de daarbij noodzakelijke ondersteunende technologieën.

Locatie: Yokohama, Japan 


33rd Symposium on Fusion Technology (SOFT)

Dit symposium (https://soft2024.eu/) richt zich volledig op de fusie wereld, met presentaties en de aanwezigheid van ingenieurs, wetenschappers en industriële vertegenwoordigers alsmede een industriële beurs.

Locatie: Dublin, Ireland 


Big Science Business Forum (BSBF)

Deze bijeenkomst ( https://www.bsbf2024.org/ ) vindt iedere twee jaar plaats en is de gelegenheid om in een tweetal dagen volledig op de hoogte te komen over welke geplande investeringen bij de negen grote en nog een aantal kleinere Big Science organisaties gepland zijn, die zouden kunnen passen bij de competenties van uw bedrijf.

Locatie: Trieste, Italië


ITER Business Forum

The ITER Business Forum (IBF) event gives participants the opportunity to learn about ITER calls, meet each other and initiate new partnerships.

Locatie: Marseille, Frankrijk